DE CRISTOFARO, Giuseppa Anna

DE CRISTOFARO, Giuseppa Anna  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.014 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Antibacterial and Antibiofilm Efficacy of Thyme (Thymus vulgaris L.) Essential Oil against Foodborne Illness Pathogens, Salmonella enterica subsp. enterica Serovar Typhimurium and Bacillus cereus 1-gen-2023 Sateriale, Daniela; Forgione, Giuseppina; De Cristofaro, Giuseppa Anna; Pagliuca, Chiara; Colicchio, Roberta; Salvatore, Paola; Paolucci, Marina; Pagliarulo, Caterina
Automatic psoriasis assessment methods: Current scenario and perspectives from a metrologic point of view 1-gen-2019 Balestrieri, E.; Lamonaca, F.; Lembo, S.; Miele, G.; Cusano, F.; De Cristofaro, G. A.
Benefits of Polyphenol-Based Synbiotics in Crustacean Diet 1-gen-2023 Sateriale, D; Facchiano, S; Kaldre, K; Forgione, G; De Cristofaro, Ga; Pagliarulo, C; Paolucci, M
Characterisation and antioxidant activity of bioactive molecules extracted from Olea europaea leaves 1-gen-2021 DI MEO, MARIA CHIARA; DE CRISTOFARO, Giuseppa Anna; Palladino, Antonio; Giaquinto, Daniela; Zotti, Tiziana; Paolucci, Marina; Varricchio, Ettore
Eco-Friendly Sanitization of Indoor Environments: Effectiveness of Thyme Essential Oil in Controlling Bioaerosol Levels and Disinfecting Surfaces 1-gen-2024 Sateriale, Daniela; Forgione, Giuseppina; De Cristofaro, Giuseppa Anna; Continisio, Leonardo; Pagliuca, Chiara; Colicchio, Roberta; Salvatore, Paola; Paolucci, Marina; Pagliarulo, Caterina
Microwave-Assisted Extraction of Olive Leaf from Five Italian Cultivars: Effects of Harvest-Time and Extraction Conditions on Phenolic Compounds and In Vitro Antioxidant Properties 1-gen-2021 Di Meo, Maria Chiara; De Cristofaro, Giuseppa Anna; Imperatore, Roberta; Rocco, Mariapina; Giaquinto, Daniela; Palladino, Antonio; Zotti, Tiziana; Vito, Pasquale; Paolucci, Marina; Varricchio, Ettore
Olive Mill Wastewater Bioactive Molecules: Applications in Animal Farming 1-gen-2023 Imperatore, R.; Pagliarulo, C.; Orso, G.; De Cristofaro, G. A.; Sateriale, D.; Paolucci, M.
Towards Green Strategies of Food Security: Antibacterial Synergy of Essential Oils from Thymus vulgaris and Syzygium aromaticum to Inhibit Escherichia coli and Staphylococcus aureus Pathogenic Food Isolates 1-gen-2022 Sateriale, D.; Forgione, G.; De Cristofaro, G. A.; Facchiano, S.; Boscaino, F.; Pagliuca, C.; Colicchio, R.; Salvatore, P.; Paolucci, M.; Pagliarulo, C.