Sfoglia per Autore  FORGIONE, Giuseppina

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Towards Green Strategies of Food Security: Antibacterial Synergy of Essential Oils from Thymus vulgaris and Syzygium aromaticum to Inhibit Escherichia coli and Staphylococcus aureus Pathogenic Food Isolates 1-gen-2022 Sateriale, D.; Forgione, G.; De Cristofaro, G. A.; Facchiano, S.; Boscaino, F.; Pagliuca, C.; Colicchio, R.; Salvatore, P.; Paolucci, M.; Pagliarulo, C.
Benefits of Polyphenol-Based Synbiotics in Crustacean Diet 1-gen-2023 Sateriale, D; Facchiano, S; Kaldre, K; Forgione, G; De Cristofaro, Ga; Pagliarulo, C; Paolucci, M
Antibacterial and Antibiofilm Efficacy of Thyme (Thymus vulgaris L.) Essential Oil against Foodborne Illness Pathogens, Salmonella enterica subsp. enterica Serovar Typhimurium and Bacillus cereus 1-gen-2023 Sateriale, Daniela; Forgione, Giuseppina; De Cristofaro, Giuseppa Anna; Pagliuca, Chiara; Colicchio, Roberta; Salvatore, Paola; Paolucci, Marina; Pagliarulo, Caterina
Microplastics pollution in freshwater fishes in the South of Italy: Characterization, distribution, and correlation with environmental pollutants 1-gen-2023 Forgione, Giuseppina; Izzo, Francesco; Mercurio, Mariano; Cicchella, Domenico; Dini, Luciana; Giancane, Gabriele; Paolucci, Marina
Vine-Winery Byproducts as Precious Resource of Natural Antimicrobials: In Vitro Antibacterial and Antibiofilm Activity of Grape Pomace Extracts against Foodborne Pathogens 1-gen-2024 Sateriale, D.; Forgione, G.; Di Rosario, M.; Pagliuca, C.; Colicchio, R.; Salvatore, P.; Paolucci, M.; Pagliarulo, C.
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile