Sfoglia per Autore FORGIONE, Giuseppina
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Towards Green Strategies of Food Security: Antibacterial Synergy of Essential Oils from Thymus vulgaris and Syzygium aromaticum to Inhibit Escherichia coli and Staphylococcus aureus Pathogenic Food Isolates
2022-01-01 Sateriale, D.; Forgione, G.; De Cristofaro, G. A.; Facchiano, S.; Boscaino, F.; Pagliuca, C.; Colicchio, R.; Salvatore, P.; Paolucci, M.; Pagliarulo, C.
Benefits of Polyphenol-Based Synbiotics in Crustacean Diet
2023-01-01 Sateriale, D; Facchiano, S; Kaldre, K; Forgione, G; De Cristofaro, Ga; Pagliarulo, C; Paolucci, M
Antibacterial and Antibiofilm Efficacy of Thyme (Thymus vulgaris L.) Essential Oil against Foodborne Illness Pathogens, Salmonella enterica subsp. enterica Serovar Typhimurium and Bacillus cereus
2023-01-01 Sateriale, Daniela; Forgione, Giuseppina; De Cristofaro, Giuseppa Anna; Pagliuca, Chiara; Colicchio, Roberta; Salvatore, Paola; Paolucci, Marina; Pagliarulo, Caterina
Microplastics pollution in freshwater fishes in the South of Italy: Characterization, distribution, and correlation with environmental pollutants
2023-01-01 Forgione, Giuseppina; Izzo, Francesco; Mercurio, Mariano; Cicchella, Domenico; Dini, Luciana; Giancane, Gabriele; Paolucci, Marina
Vine-Winery Byproducts as Precious Resource of Natural Antimicrobials: In Vitro Antibacterial and Antibiofilm Activity of Grape Pomace Extracts against Foodborne Pathogens
2024-01-01 Sateriale, D.; Forgione, G.; Di Rosario, M.; Pagliuca, C.; Colicchio, R.; Salvatore, P.; Paolucci, M.; Pagliarulo, C.
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile