Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Microbiological profile and shelf life of fresh pasta subjected to several cycles of pasteurization 1-gen-2016 Scioscia, Elisa; Viola, Carmina; Colicchio, Roberta; Pagliuca, Chiara; Volpe, Maria Grazia; Di Stasio, Michele; Varricchio, Ettore; Salvatore, Paola; Pagliarulo, Caterina
Olive mill wastewater-enriched diet positively affects growth, oxidative and immune status and intestinal microbiota in the crayfish, Astacus leptodactylus 1-gen-2017 Parrillo, L.; Coccia, Elena; Volpe, M. G.; Siano, F.; Pagliarulo, C.; Scioscia, E.; Varricchio, E.; Safari, O.; Eroldogan, T.; Paolucci, M
Antibacterial and antifungal activity of Italian unifloral honeys extracts against different pathogenic species 1-gen-2017 Sateriale, D.; Scioscia, E.; Colicchio, R.; Pagliuca, C.; Paolucci, M.; Varricchio, E.; Volpe, M. G.; Salvatore, P.; Pagliarulo, C.
Growth, Survival and Spore Formation of the Pathogenic Aquatic Oomycete Aphanomyces astaci and Fungus Fusarium avenaceum Are Inhibited by Zanthoxylum rhoifolium Bark Extracts In Vitro 1-gen-2018 Pagliarulo, Caterina; Sateriale, Daniela; Scioscia, Elisa; De Tommasi, Nunziatina; Colicchio, Roberta; Pagliuca, Chiara; Scaglione, Elena; Jussila, Japo; Makkonen, Jenny; Salvatore, Paola; Paolucci, Marina
Italian acacia honey exhibits lytic effects against the crayfish pathogens Aphanomyces astaci and Fusarium avenaceum 1-gen-2019 Sateriale, D.; Scioscia, E.; Colicchio, R.; Pagliuca, C.; Salvatore, P.; Varricchio, E.; Grazia Volpe, M.; Paolucci, M.; Pagliarulo, C.
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile