Sfoglia per Autore  FACCHIANO, Serena

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
In vitro Synergy of Polyphenolic Extracts From Honey, Myrtle and Pomegranate Against Oral Pathogens, S. mutans and R. dentocariosa 1-gen-2020 Sateriale, D.; Facchiano, S.; Colicchio, R.; Pagliuca, C.; Varricchio, E.; Paolucci, M.; Volpe, M. G.; Salvatore, P.; Pagliarulo, C.
Chestnut shell tannins: Effects on intestinal inflammation and dysbiosis in Zebrafish 1-gen-2021 Orso, G.; Solovyev, M. M.; Facchiano, S.; Tyrikova, E.; Sateriale, D.; Kashinskaya, E.; Pagliarulo, C.; Hoseinifar, H. S.; Simonov, E.; Varricchio, E.; Paolucci, M.; Imperatore, R.
Towards Green Strategies of Food Security: Antibacterial Synergy of Essential Oils from Thymus vulgaris and Syzygium aromaticum to Inhibit Escherichia coli and Staphylococcus aureus Pathogenic Food Isolates 1-gen-2022 Sateriale, D.; Forgione, G.; De Cristofaro, G. A.; Facchiano, S.; Boscaino, F.; Pagliuca, C.; Colicchio, R.; Salvatore, P.; Paolucci, M.; Pagliarulo, C.
Anti-inflammatory and immunostimulant effect of different timing-related administration of dietary polyphenols on intestinal inflammation in zebrafish, Danio rerio 1-gen-2023 Imperatore, R.; Orso, G.; Facchiano, S.; Scarano, P.; Hoseinifar, S. H.; Ashouri, G.; Guarino, C.; Paolucci, M.
Benefits of Polyphenol-Based Synbiotics in Crustacean Diet 1-gen-2023 Sateriale, D; Facchiano, S; Kaldre, K; Forgione, G; De Cristofaro, Ga; Pagliarulo, C; Paolucci, M
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile